KINEōZUID

 Praktijk voor Algemene en Inwendige kinesitherapie

|

LUC GOETHALS

Kinesitherapeut oedeemtherapie"Al 40 jaar ben ik actief in deze gespecialiseerde praktijk. Ik was ook tientallen jaren verantwoordelijk voor de post-operatieve lymfedrainage in het AZ Sint-Lucas in Gent, waar ik nog jaarlijks enkele infosessies geef over lymfoedeem na borstkanker.

Mijn jarenlange ervaring en kennis van het vak stellen mij in staat om de problemen die gepaard gaan met lymfoedeem, van eender welk origine, op een efficiënte wijze aan te pakken."


Bijscholing:

  • manuele lymfedrainage ad modum Vodder

LORE DE PAUW

Kinesitherapeut oedeemtherapie en ademhalingskinesitherapie


"In 2016 studeerde ik af aan de UGent met als specialisatie inwendige aandoeningen.  Mijn specifieke interesses gaan uit naar oedeemtherapie en ademhalingskinesitherapie.

Naast de privépraktijk werk ik ook als kinesitherapeut in de borstkliniek en de lymfekliniek van het AZ Sint-Lucas in Gent.

Via frequente bijscholing tracht ik op de hoogte te blijven van nieuwe praktijktechnieken om zo een optimale behandeling te blijven aanbieden aan alle patiënten."


Bijscholing:

  • manuele lymfedrainage ad modum Vodder
  • ademhalingstechnieken volgens Postiaux
  • autogene drainage volgens Chevailler
  • Erkend lid BVRK (Belgische vereniging voor respiratoire kinesitherapie)

ELIEN MORTIER

Kinesitherapeut oedeemtherapie en ademhalingskinesitherapie


“In 2016 behaalde ik mijn Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij inwendige aandoeningen aan de UGent. Door frequent bij te scholen binnen de domeinen van de oedeem-en ademhalingskinesitherapie, streef ik ernaar bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen van het kinesitherapeutisch handelen. Daarnaast wil ik ook op de hoogte blijven van nieuwigheden op vlak van medicatie bij respiratoire aandoeningen in het algemeen en verder onderzoek omtrent respiratoire aandoeningen bij baby’s en kinderen in het bijzonder.”


Bijscholing:

  • ademhalingstechnieken volgens Postiaux
  • autogene drainage volgens Chevailler
  • Erkend lid BVRK (Belgische vereniging voor respiratoire kinesitherapie) en ERS (European Respiratory Society)


Contacteer ons 

Gustaaf-Callierlaan 17, 9000 Gent

09 225 54 17

info@kineozuid.be

Volg ons 

© Kineozuid  2019